Concert "Heb het leven lief"

Oktobermaand - Borstkankermaand

Op zaterdagavond 7 oktober om 20.00 uur in Hemelsblauw te Honselersdijk vindt het concert van Ladies Choir FlowerSound plaats. Het concert heeft als titel gekregen: 'Heb het leven lief',  naar een prachtig lied van Liesbeth List. Dit lied zal deze avond uiteraard ook gezongen worden tijdens het concert. Wij zijn een koor dat uit 32 dames bestaat en wordt gedirigeerd door Sebastiaan Philippa.  Deze avond zal Arno Bol ons op piano begeleiden. Het repertoire van ons koor bestaat uit veel verschillende soorten nummers. Klassiekers zoals 'Heb het leven lief', moderne nummers zoals 'Fix you' van Cold Play of 'Ladada' van Claude maar ook onbekendere nummers, zoals 'A patch of light'.  Wij zingen 4, 5 en soms 6 stemmig. Soms onder begeleiding van de piano maar meerdere nummers worden ook a capella ten gehore gebracht. Om het programma af te wisselen zal er tussendoor ook gedanst worden door Liz Dans. De opbrengst van dit concert zal in zijn geheel ten goede komen aan Pink Ribbon.     


Oktober staat al jarenlang internationaal bekend als de ‘borstkankermaand’; een maand waarin vooral Pink Ribbon Nederlanders oproept geld te doneren voor borstkankeronderzoek.

De cijfers vertellen ons dat één op de zeven vrouwen borstkanker krijgt. Dat is veel te veel, daarom is onderzoek naar borstkanker erg belangrijk! 

Wij, "FlowerSound" steunen dit doel en daarom gaat de opbrengst van dit concert naar Pink Ribbon toe.

Lizzy Verloop

Flamenco danseres, dansdocente, producer, floormanger

Flamenco is een muziekgenre en een bijbehorende dans afkomstig uit de zuidelijke provincies van Spanje. Kenmerkend voor deze muziekvorm zijn de soms Arabisch aandoende klanken, de uitbundige muzikale versieringen rondom het thema en het sterke ritme binnen een twaalftelssysteem. Grupo "Flamenco Sin Límites"


Voel de pure Spaanse passie van deze Flamenco artiesten.
Lizzy Verloop van Liz Dans Flamenco presenteert samen met Flamenco muzikanten en eventueel haar danseressen traditionele Flamenco. Flamenco kent geen grenzen.
Passie! Daar draait het om. Laat je meeslepen door het gitaarspel en voel de passie, de trots van de danseressen en waan je in Spanje!Dans: Lizzy Verloop en danseressen van Liz Dans Flamenco 

Gitaar Jur VermijsSponsoren Bedankt!