Voor nieuwe leden

Lid worden?

Vind je het leuk om te zingen en lijkt het je fijn om te merken, dat je met de juiste stemtechnieken elke week een beetje vooruit gaat?
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of moet je op zoek naar iets anders, omdat je bijna op de leeftijdsgrens van je huidige koor bent aangekomen? Vind je het fijn, dat jouw stem belangrijk is binnen een koor? Dan hebben we elkaar misschien nu wel gevonden!

Wij studeren met een digitale muziekbestanden en bladmuziek. Omdat wij vierstemmig zingen is het belangrijk dat je toon kunt houden. Tijdens optredens zingen we alles uit het hoofd, dus we verwachten wel wat thuisstudie van je, m.b.v. digitale bestanden Denk je dat dit tot je mogelijkheden behoort kom dan naar ons en zing eens met ons mee. Wil je een keer komen luisteren en meedoen? We repeteren van 20.00 uur tot 22.00 in het Westland. Stuur even een mailtje naar info@flowersound.net. Onze vaste repetitieavond is op woensdag (behalve de schoolvakanties). De contributie is 100 euro per half jaar.

Vanwege de balans in het koor zijn we op zoek naar hoge sopranen.  Ben je een hoge sopraan en op zoek naar een nieuw koor? Mail ons! info@flowersound.net

REPETEREN

We repeteren elke woensdagavond van 20:00 tot 22:00 uur met uitzondering van de schoolvakanties in het Westland. Daarnaast houden we 1 x per maand een extra oefensessie per stemsoort (sectional) van 19:30 tot 20:00 voor aanvang van de repetitie. 

STEMPARTIJ

De dirigent deelt je in bij een stempartij; bij de bassen, de bari’s, de leads of de tenors. Je weet dan welke partijen je moet zingen en oefenen en aan welke sectionals je mee gaat doen. Je krijgt zes weken tot twee maanden de tijd om twee door jou gekozen nummers uit het hoofd te leren. Deze zing je vervolgens tijdens de repetitie wanneer we in kleinere groepjes oefenen. De dirigent bepaalt dan of je officieel lid kunt worden van ons koor. Wanneer het de eerste keer niet helemaal lukt mag je het na twee weken opnieuw proberen. 


INSCHRIJVEN

Na aanmelding ontvang je toegang tot de ledensite, de welkomstbrief, een inschrijfformulier en een AVG formulier. Lever deze z.s.m. in bij onze secretaris of stuur het naar info@flowersound.net  Je mag twee keer gratis meedoen. Hierna betaal je contributie.